Gastenboek

Zeer fijn persoon die ons uitstekend heeft geholpen in deze moeilijke periode. Wat ons betreft kon het niet beter. Nanda hartelijk bedankt namens mij en de hele familie voor je steun zorgzaamheid en uitstekende werk.
— Peter
Nanda heeft een zeer professionele en persoonlijke begeleiding gegeven met respect voor ons als familie en ook voor mijn vader. Hoe zij contact had met de locatie waar de uitvaart plaatsvond gaf ook aan dat zij er alles aan doet om het voor alle partijen het op een zo mooi mogelijke en waardige manier te laten verlopen. Wij zijn Nanda heel dankbaar.
— Flo
Zij geeft een persoonlijke touch aan alles en is bereid hier ook veel energie in te steken. Je mag haar ook altijd benaderen met vragen of anders. Zeer aanbeveling waardig. Kan dan ook met een goed gevoel op de uitvaart terugkijken.
— Andrea
Ik kan Nanda iedereen aanbevelen, zij is integer, inlevend, lief en zeer betrokken. Ze dringt niets op, houdt zich aan de afspraken die gemaakt zijn. Ik had mij voor de uitvaart van mijn moeder geen betere uitvaartverzorgster kunnen wensen. Ik zal haar met harte aanbevelen aan andere mensen.
— Marja
Afgelopen mei is onze moeder overleden en heeft Nanda Nijstad de uitvaart verzorgd. Zij heeft dit echt fantastisch gedaan, niets dan lof voor de uitstekende organisatie en afstemming! Nanda weet als geen ander op welk moment te handelen en te communiceren. Ook moet haar warmte en empathie genoemd worden. Vier jaar hiervoor heeft zij ook de uitvaart van onze vader op perfekte wijze gedaan. Wij zouden oprecht niemand anders willen aanbevelen!
— Gerard

© nandanijstad.nl 2023